Het in Nederland en Caribisch gebied opererend pensioenadviesbureau heeft op 1 juni een vestiging geopend op Aruba. Het kantoor wordt geleid door Solange Denters, een pensioenspecialist die geboren en getogen is op Aruba. Met de opening van het kantoor op Aruba opent Montae haar vijfde vestiging waarvan er twee gevestigd zijn in het Caribisch gebied.  

“We hebben hiervoor gekozen om het groeiend aantal relaties op Aruba nog beter te kunnen bedienen. Ook hebben we gemerkt dat onze relaties het prettig vinden als we op Aruba gevestigd zijn licht Montae partner Margo Lelieveld toe.” “Met een vestiging op Aruba ondersteund door de tachtig professionals van Montae in Nederland en Curaçao, kunnen wij een breed pakket diensten aanbieden.”

Vestigingsmanager Solange Denters heeft haar universitaire studie in Nederland gevolgd en heeft 10 jaar werkervaring in de pensioensector. “Op pensioengebied valt er veel te doen. Montae is in Nederland en het Caribische gebied marktleider op bestuursondersteuning voor pensioenfondsen. Ook op Aruba bieden we dit aan. De ruime ervaring die Montae hierin heeft opgedaan komt hier goed van pas. Montae heeft al een mooie klantenportefeuille onder pensioenfondsen op de eilanden. Ik ga deze verder uitbouwen zodat we ook werkgevers, verzekeraars en overheden gaan adviseren.” De brede dienstverlening van Montae blijkt uit de advisering die zij haar klanten in het Caribisch gebied al biedt: bestuursondersteuning, actuariaat, communicatie, risicomanagement, vermogensbeheer en governance. Montae heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als specialist op deze terreinen.

Met de opening van deze vijfde vestiging onderstreept Montae het belang van lokale vertegenwoordiging. Om de band met lokale relaties te versterken was er op 1 juni een feestelijke opening van het kantoor op Aruba.

Voor verdere informatie:

Solange Denters, vestigingsmanager Aruba
E: solange.denters@montaecaribbean.com
T: + 297 565 0215
Margo Lelieveld, partner Montae
E: margo.lelieveld@montae.nl
T: + 31 6 302 822 13

Montae is een advieskantoor dat sinds 1997 actief is op het gebied van collectieve pensioenen en sociale verzekeringen. Montae bestaat uit ruim 80 specialisten die werken voor pensioenfondsen, verzekeraars, werkgevers, toezichthouders, ministeries, belangengroepen, en opleidingsinstituten.