Wat betekent Montae?

Montae heeft verder geen betekenis. Het is geen afkorting.

Wat doet Montae?

Wij adviseren op het gebied van collectieve pensioenen en sociale zekerheid.

Hoe lang bestaat u al?

Wij bestaan sinds 1997.

Hoeveel mensen werken bij Montae?

Verspreid over onze 3 vestigingen (Curacao, Rijswijk en Eindhoven) ruim 50.

Wat voor mensen werken bij jullie?

Pensioenspecialisten die een groot aantal jaar werkzaam zijn in de pensioensector. Dit zijn bijvoorbeeld consultants, actuarissen, juristen, riscomanagers, vermogensadviseurs en communicatiespecialisten.

Zijn er vacatures bij Montae Caribbean?

We zijn altijd op zoek naar goede mensen met passie voor pensioen. Mensen die bereid zijn om steeds te leren en hun horizon te verbreden. Minimaal HBO werk of denkniveau is een vereiste.

Wat doet u in het Caribisch gebied?

Wij adviseren pensioenfondsen, verzekeraars, overheden en werkgevers over pensioenvraagstukken. Omdat we met meer dan 50 specialisten werkzaam zijn kunnen wij voor alle pensioenvraagstukken van onze klanten oplossingen aanbieden. Dit varieert van strategisch advies tot het implementeren van een pensioensysteem. Van het maken of controleren van actuariele berekeningen tot het uitleggen van een nieuwe pensioenregeling.

Waarom een vestiging op Curacao?

Om nog dichter bij ons klanten te zijn hebben we besloten een vestiging te openen op Curacao. Vanuit Curacao kunnen we al onze klanten in het Caribisch gebied goed bedienen.

Hoe waarborgt u de kwaliteit?

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werkt geen enkele vestiging van Montae autonoom. Binnen ons bedrijf bouwen we checks and balances in en voeren we minimaal het vierogen principe. De vestigingen zijn nauw met elkaar verbonden en dienen als backup van elkaar.

Alicia Hof

Voor meer informatie neemt u contact op met Alicia Hof.

alicia.hof@montaecaribbean.com
+599 – 9 513 9678